Sponsors&Partners

JDC EVENTS stelt met trots zijn partners voor 2018 voor:

Deldiche_Logo_Pantone kopie

Deldiche is een voedingsbedrijf die zowel distributie, productie en ontwikkeling van delicatessen verzorgt in de ruime zin van het woord.

Als bedrijf hebben wij een duidelijke missie:

Onverzadigd speuren naar nieuwe trends op de markt en deze commercialiseren, zodat onze klanten zich innoverend kunnen onderscheiden. Een Deldiche product is voor elke culinaire artiest dan ook het gedroomde product om een smakelijk kunstwerkje te maken! Want koken is als schilderen met ingrediënten… Een gedrevenheid om zich kwalitatief te kunnen onderscheiden van de “ andere”, ligt aan de basis van de logische evolutie die het bedrijf heeft gekend. Een passie voor het ontwikkelen en produceren van nieuwe concepten, het gericht thema denken en het overbrengen van schatten van informatie zijn voor ons sleutelwoorden om met onze klanten tot een (h)eerlijke samenwerking te komen.

http://www.deldiche.be

 

Charling is een produdctiebedrijf van Mediterrane specialiteiten, van smeersalades tot pesto’s en dips. Charling’s merk draagt de culinaire handtekening van Zweedse chef Christer Elfving.

HAPPY COOKING-red

 

 

Het bedrijf werd in 1969 opgericht door de heren Wilfried POLLET en Herman CALLEWAERT, vandaar ook de naam POLCA.De familiale K.M.O. ontwikkelde snel tot één van de belangrijkere spelers op gebied van het maken van leverpatés van hoge kwaliteit, gespecialiseerd in de productie op borden en in terrines.Van bij zijn intrede in het bedrijf, in 1983, heeft Geert CALLEWAERT er steeds naar gestreefd om POLCA uit te bouwen tot een uiterst prestatie- en toekomstgerichte onderneming.

Nieuwe gebouwen werden al in 1990 in gebruik genomen. Sindsdien houden de uitbreidingen en de verbouwingen gelijke tred met de evolutie van het zakencijfer.Vandaag maakt POLCA zo’n 35 verschillende smaken in grove of halfgrove patés, crèmes of mousses. Bepaalde specialiteiten, waaronder de appelpaté, blijven de goede reputatie versterken van het assortiment,dat een grote verscheidenheid biedt aan maten en verpakkingen, gaande van 125g tot 20Kg.

De productie wordt op de voet gevolgd door een geïntegreerde kwaliteitsdienst, die strikt de hand houdt aan de toepassing van de HACCP-reglementering. In 2001 werd het bedrijf B.R.C. ( British Retail Consortium) gecertifiëerd; in vakkringen geldt deze standaard nog altijd als één van de volledigste en moeilijkste om te behalen. Het hoger niveau werd in juni 2002 behaald.Een eigen slice-installatie vervolledigt sinds september 2002 ons machinepark.

POLCA’s klanten zijn terug te vinden in 10 landen van de Europese Unie. Naast vertegenwoordigers van de grootdistributie, worden er ook invoerders, groothandelaars en industriële ondernemingen beleverd. Het leeuwendeel van de verkopen wordt gerealiseerd onder de eigen merken, waarvan Paté GRANDMERE veruit het bekendste is. Een gestaag toenemend percentage van verkopen onder private label of distributeursmerk getuigt van een steeds breder wordende appreciatie voor Polca’s vakmanschap.

 

Logo_AlpidoBij ALPIDO krijgt U meer dan een poort of een deur. Wij garanderen een service, waarmee we het verschil willen maken tussen gewoon een deur, en een oplossing. Dat begint uiteraard bij een deskundig advies. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijke kennismaking en voor een gefundeerde behoeftebepaling om U ten allen tijde de juiste producten of oplossingen aan te bieden.

Wij zijn een specialist, maar niet alleen in deurtechniek. Hoe kunnen we een poort of deur plaatsen die een optimale doorstroming garandeerd en waarmee u tegelijk energie bespaart? Op deze en vele andere vragen hebben wij een antwoord. ALPIDO staat al meer dan 10 jaar garant voor specifieke oplossingen binnen de voedselverwerkende en logistieke industrie, of het nu gaat om hoge of lage temperaturen, buiten of binnen.

Wij leveren een groot assortiment snellooppoorten en –deuren, koel- en vriesdeuren, branddeuren of sectionaalpoorten. ALPIDO is inmiddels een gewaardeerd partner van de isothermische bouwbedrijven en van verschillende aannemers, waarvoor wij graag die ene allround partner zijn. Kennis van zaken, uitmuntend goede producten en een onberispelijke service zorgen daarvoor.

Tenslotte is ALPIDO niet alleen Uw partner voor de door ons aangebrachte oplossingen, ook al uw poorten en deuren die niet door ons werden aangeleverd, ongeacht het merk of fabricaat, kunnen van onze service genieten.

 

 

De verpakkingssector is nog steeds de meest groeiende sector in het grafische, dus kunnen wij niet anders dan hierin ook een rol te spelen. En hoe? Met onze flexibele digitale persen, flexo- en offsetrotatiepersen garanderen wij u een brede waaier aan mogelijkheden voor elk type etiket.

 

Faerch-Plast

Faerch Plast, the leading company in plastic packaging solutions offering a huge variety in recycled plastic cups.

 

nortraffic

Nortraffic offering transport solutions in all possible ways in the Benelux.